Prvobit programi

Prvobit programi so eden izmed smerokozov, kako prebuditi in negovati lastno prvobit, da neprenehoma zdravi. Prebudi jo in uživaj v njeni samozdravilni moči, podaj se na lastno pot revitalizacije telesa in duha ter zdrav in poln energije živi nov dan!

Prvobit programi – revitalizacije telesa in umiritve duha so programi, ki vam nudijo intenzivno podporo pri vnovični prebuditvi prvobitnih načel, katere nosite v sebi. Vključujejo individualna svetovanja, učenja in terapije, zasnovane na elementih dragocenih starodavnih znanj: refleksoconski masažiakupresuri, Oi Gong akupresurni terapiji in Qi Gongu.

sam svoj zdravnik je najboljsi zdravnik

Osnova vseh Prvobit programov so terapije, za katere je značilno, da:

• VZPODBUJAJO SAMOZDRAVITELJSKI MEHANIZEM

• FIZIČNO IN ENERGETSKO REVITALIZIRAJO TELO IN UMIRIJO DUHA

Obenem so,  glede na vašo potrebo oz. željo, NATANČNO USMERJENE V IZBRANI PROGRAM.

S pomočjo Prvobit programov  poleg tega usvojite znanja za samopomoč – prejmete koristna učenja in navodila za samomasažo oz. akupresuro ter izvajanje Qi Gonga.

Vendar – pozabite na besedne opise in na svoje morebitne predstave, saj ni oporekati prastaremu reku »Sam svoj zdravnik, najboljši zdravnik«. Zato zgolj informacija o veščinah nikakor ni dovolj in ne more nadomestiti lastne izkušnje, ki si jo pridobite s smerokazom Prvobit programa in njegove intenzivne podpore na vaši poti do svojega notranjega zdravnika.

Navidez težko razumljivo in izvedljivo je le zaradi svoje preprostosti. Za dosego svojega cilja namreč potrebujete zgolj željo ter vključenost in namero da:

•  spoznate svojo prvobit in se naučite uporabiti njeno samozdravilno moč ter

•  ste pripravljeni slediti lastnemu življenjskemu cilju in ob tem vse bolj osebnostno in duhovno rasti.

Z vključitvijo v Prvobit programe stopite na pot k zdravju in duševnemu miru, ki ga znate in zmorete tudi nadalje SAMI vzdrževati in krepiti.

Terapije Prvobit programov so dobrodošle v preventivni namen in kot podpora pri zdravljenju. V primeru resnejših bolezenskih težav ne smejo nadomestiti presoje in nasveta osebnega zdravnika ali specialista.